Reguliere schoonmaak

Wij verzorgen regulier schoonmaakonderhoud bij kantoren en bedrijven.

Dieptereiniging

Moeilijk bereikbare plekken komen niet altijd aan bod tijdens reguliere schoonmaak.

Vloeronderhoud

Om uw vloer in goede staat te houden is regelmatig vloeronderhoud belangrijk.

Sanitaire voorzieningen

Wij bieden een complete dienst aan van sanitaire benodigheden voor uw toiletinrichting.

Volledig ontzorgen

Woudstra Cleaning biedt een complete dienst aan voor uw toiletinrichting. Uitgangspunt is dat wij u volledig ontzorgen met alle benodigdheden, of het nu gaat om apparatuur, zoals handdoek- en zeepdispensers, of om verbruiksproducten, zoals papieren handdoekjes en vloeibare zeep.

Tevens houden onze medewerkers de voorraad bij. Zo grijpt u nooit mis. Onze dienstverlening is helder en transparant. Onze prijzen zijn inclusief service en onderhoud. Dat betekent dat u nooit onaangenaam verrast zult worden door onverwachte meerkosten.

Kwaliteitsbeheersing

Wij hebben jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden. Onze schoonmaakprofessionals hebben oog voor detail en zijn proactief ingesteld. Is er iets kapot in uw kantoor, dan melden we dit direct. Bij slechte weersomstandigheden besteden we extra aandacht aan de entree van een gebouw. Aan de ontvangst- en publieksruimtes wordt altijd extra aandacht gegeven. Dit is immers de eerste ruimte die bezoekers zien.

Onze schoonmaakprofessionals zijn vriendelijk en communicatief vaardig ingesteld. Daarnaast ervaart u het voordeel dat onze medewerkers uw kantoor ook kunnen afsluiten. Indien nodig activeren zij het alarm.