Dispensers & toebehoren

Het belang van goede hygiëne wordt steeds meer ingezien. Daar zijn we blij mee. Natuurlijk is het goed voor de werkgelegenheid in onze branche, maar het is ook een stukje erkenning en waardering. Goede hygiëne betekent niet alleen goed schoonmaken. Het is ook van belang om de juiste voorzieningen te hebben. Denk daarbij aan dispensers en andere toebehoren in toiletruimtes, kleedkamers, keukens en ontvangstruimten.

Papieren handdoekjes in toilet

Een goed voorbeeld zijn de dispensers met papieren handdoekjes in sanitaire ruimtes. Het is de meest hygiënische vorm om je handen te drogen. Je hoeft niet op een knop te drukken of een hendel over te halen. Je raakt dus verder niks aan. Een handdoek hangt er vaak te lang en wordt een broeinest van bacteriën en bacillen. En zelfs de ‘blowers’ die je handen droogblazen, zijn minder fris dan dat ze er uit zien. Er blijft vaak vocht achter, in een warme ruimte. Dus ook daar voelen bacteriën en schimmels zich opperbest. Kies daarom voor dispensers met papieren handdoekjes. Ook andere hygiënepapier is bij ons verkrijgbaar, we adviseren graag.

Uitgangspunt is dat wij u volledig ontzorgen met alle benodigdheden, of het nu gaat om apparatuur, zoals handdoek- en zeepdispensers, of om verbruiksproducten, zoals papieren handdoekjes en vloeibare zeep.

Tevens houden onze medewerkers de voorraad bij. Zo grijpt u nooit mis. Onze dienstverlening is helder en transparant. Onze prijzen zijn inclusief service en onderhoud. Dat betekent dat u nooit onaangenaam verrast zult worden door onverwachte meerkosten