Houtwerk reinigen zorgt voor het behoud van uw verfwerk, omdat vuil dan minder kans heeft om aan het hout te hechten en de verf aan te tasten. Houtwerk reinigen geeft een frisse uitstraling aan uw bedrijfspand of woning. Bij houtwerk reinigen gebruiken wij een zachte borstel en water met lage druk.

Bij het reinigen van houten kozijnen zorgen we ervoor dat de kwaliteit van de verf lagen behouden blijft. U bent dan ook verzekerd van een duurzaam resultaat. Uw houtwerk oogt weer fris, terwijl de staat waarin het houtwerk verkeert blijft gewaarborgd.

Behalve een echte ‘ruimtewinnaar’, is een dakkapel helaas vaak ook een echte ‘vuilvanger’. Met name aan de zijkant van de dakkapel waar de zon kort of helemaal niet op staat, is vaak sprake van mos en algen. Ook de rest van de dakkapel wordt onder invloed van normale weersinvloeden op den duur echt vies, wat niet alleen de levensduur maar ook het aangezicht zeker niet ten goede komt. Vaak is het erg lastig of zelfs te gevaarlijk om zelf het dak op te gaan om de dakkapel schoon te maken, Woudstra Cleaning neemt het dan ook graag van u over!

Bij het reinigen van uw dakkapel voeren wij de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit: Het met water verwijderen van stof, zand en andere materialen die een schurend effect zouden kunnen hebben; Het verwijderen van losliggend vuil op het dakoppervlak en het doorspoelen van eventuele dakafvoeren; Het reinigen van de gehele buitenzijde van de dakkapel met een reiniger welke uiteraard geen schade aan het product toebrengt; Het wassen van de gehele dakkapel; Het wassen van de buitenbeglazing;Voor een optimaal resultaat en een lange levensduur raden wij u aan om uw dakkapel minimaal 1 keer per jaar te laten schoonmaken, afhankelijk van het type dakkapel en de positie van de dakkapel op het dak. Naast al u dakkapellen kunnen we ook het overige houtwerk/trespa reinigen zoals dakranden, windveren e.d. Wij behandelen ook deze onderdelen met de zelfde zorg als de dakkapellen.