Hoewel uw grootkeuken of sanitair met (grote) regelmaat wordt schoongemaakt, is dit geen garantie dat hij altijd voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen die op dit gebied gesteld worden. Om dat te doen, is het noodzakelijk dat uw professionele keuken of sanitair periodiek aan een dieptereiniging wordt onderworpen. Juist op deze locaties verzamelen vuil en bacteriën zich op diverse niet-zichtbare plekken en juist hier is een écht schone omgeving van groot belang.

Een dieptereiniging is een zeer grondige schoonmaak, waarbij we vaste elementen; zoals keukenonderdelen, wastafels en toiletten ontmantelen om ook hierachter en -onder schoon te kunnen maken. Ook kunnen we op deze manier deze onderdelen zelf intensief reinigingen of zo nodig vervangen. Wij werken conform de wet- en regelgeving ten aanzien van hygiëne, voedselveiligheid (HACCP) en brandveiligheid.

Specialistische dieptereiniging sanitair

Uiteraard wilt u de sanitaire ruimte binnen uw bedrijf of organisatie schoon en hygiënisch houden. Het regelmatig laten reinigen van het sanitair door een specialist is daarvoor noodzakelijk. Bij Woudstra Cleaning maken we daarvoor graag een op maat gemaakte offerte. Dit kan variëren van een periodieke specialistische dieptereiniging, tot aan het technisch onderhoud van het sanitair binnen uw bedrijf.

Tijdens de reiniging wordt de complete ruimte voorzien van een grondige schoonmaakbeurt. Daarbij worden demontabele onderdelen verwijderd en vakkundig gedesinfecteerd. Bij de terugplaatsing wordt de werking van de onderdelen uitvoerig getest en waar nodig herstelt of nieuw geplaatst. Uiteraard wordt er rekening gehouden met het vervangen van vervuilde kitranden binnen de ruimte.

De reiniging van het sanitair omvat het schoonmaken en desinfecteren van wanden, vloeren en sifons. Natuurlijk worden toiletten, wastafels en urinoirs daarbij niet vergeten. Daarmee biedt Woudstra Cleaning dé totaaloplossing als het gaat om het desinfecteren en reinigen van sanitaire ruimtes binnen uw onderneming.

Dieptereiniging keukens

Bij een keukenreiniging (Dieptereiniging) zoals wij die adviseren worden waar mogelijk apparatuur en losse componenten gedemonteerd zodat zware vervuilingen zoals kool-, vet-, stof- en kalkaanslag op de moeilijk bereikbare plaatsen verwijderd kunnen worden.

Op deze manier verlengt u de levensduur van uw apparatuur en waarborgt u de hygiëne in uw keuken.

Een aantal van dit soort plaatsen zijn o.a: Koolaanslag op de frituurelementen, koolaanslag op de bakplaat, stof en vetaanslag in de afzuigkap en vervuilingen rondom de vaatwasser, deurrubbers en motorruimten van koel en vrieskasten ect.

De voordelen van een dieptereiniging van uw keuken:

  • Betere werking van de apparatuur, daardoor een lager energieverbruik.
  • Hierdoor geen koolaanslag dat kankerverwekkende stoffen kan bevatten.
  • Bacteriën, schimmels en virussen hebben in een “vuile” keuken een goede kans om gevaarlijke ziekten over te brengen of kunnen zelfs leiden tot voedselvergiftiging.
  • Waar nodig worden kitnaden verwijderd en opnieuw weer aangebracht.

Met deze reiniging voldoet u aan de in de H.A.C.C.P regelgeving voorgeschreven verplichting tot het grondig periodiek reinigen van uw keuken.
Uw keuken wordt gereinigd met reinigingsproducten die aan de Europese regelgeving voldoen (Denk daarbij aan b.v de biologische afbreekbaarheid en de M.A.C waarde).

Onze medewerkers die deze reiniging uitvoeren zijn op hygiënisch en technisch gebied vakbekwame specialisten, alleen op deze manier kunnen wij een optimale reiniging waarborgen, tevens zijn deze medewerkers in het bezit van een V.C.A certificaat, de norm voor veilig werken.

Kort samengevat: Het specialistisch reinigen van uw keuken is investeren in de levensduur van uw apparatuur en in de gezondheid van uw personeel