Wij zijn Emiel en Lucy Woudstra.

De ondernemers achter een geweldig team van gespecialiseerde schoonmakers.

Beide bezitten wij een grote kennis en ervaring in de schoonmaakbranche die wij in ruim 15 jaar hebben mogen opdoen.

Alweer wat jaren geleden was het dan eindelijk zover! Ons eigen schoonmaakbedrijf werd een feit.  Wij waren vastbesloten een uniek schoonmaakbedrijf neer te zetten en onze kennis om te zetten naar onze gezamenlijke passie voor ondernemen.

Uniek zijn we zeker, geen uitdaging lijkt te groot met daarbij het grootste onderscheid nooit uit het oog te verliezen een onderscheidend hoge kwaliteit!

We denken in mogelijkheden en gaan graag nieuwe projecten aan.

Onszelf blijven ontwikkelen, nieuwe kansen in de markt zien en iedere uitdaging aangaan zorgt dat we steeds weer nieuwe kansen krijgen wat het gezamenlijk ondernemen als maar leuker maakt. Zonder een ijzersterk, betrokken en flexibel team zijn we uiteraard nergens. Deze waardering spreken wij graag uit. Daarnaast maakt een prettige en vaak zelfs gezellige sfeer op de vloer ons werk een stuk aangenamer.

Bij Woudstra Cleaning doen we het samen. Er heerst een laagdrempelige en informele bedrijfscultuur. De aandacht gaat naar mensen, waardoor er veel ruimte is voor ondernemerschap. Door goede begeleiding en opleiding ontstaat er begrip en waardering, wat bijdraagt aan een prettige werksfeer. We hebben een leuk team en zijn geregeld op zoek naar extra collega’s. Zien we jou binnenkort?