Terras reinigen hogedruk

Oogt uw terras het hele jaar door herfstig, met mos, onkruid, groene aanslag en algen? Woudstra Cleaning zorgt ervoor dat uw terras er weer uitnodigend uit ziet. Dat doen we door het terras of de bestrating professioneel te reinigen.

Natuurlijk nemen we ook de voegen mee en desgewenst reinigen we ook de schutting, tuinmuur, uw gevel én de ramen zodat u heerlijk, ongestoord van het mooie weer en de tuin kunt genieten.

Een schoon terras is een mooi visitekaartje

Woudstra Cleaning gebruikt voor terrasreiniging hogedruk. De druk stemmen we vanzelfsprekend af op de ondergrond en de mate van vervuiling. Met hoge druk spuiten we warm water op uw terras of bestrating waardoor het vuil dat zich het jaar door verzamelde op en tussen tegels of vlonders snel verdwijnt.

Door het reinigen van uw terras ziet uw terras er weer als nieuw uit. Een mooi visitekaartje voor uw gasten of klanten! Een schoon terras is bovendien veiliger, want vuil maakt tegels of een houten tuinvloer niet alleen minder mooi, maar ook vaak glad

Voor- en nabehandelen voor olievlekken en mos

Hebben vetten, olie of brandstof vlekken achtergelaten op uw bestrating? Dan behandelen wij deze donkere vlekken effectief voor met een ontvettend product. Als dit schoonmaakmiddel z’n werk heeft gedaan, verdwijnen de vlekken gemakkelijk met de hogedrukreiniger.

Komen algen, mossen en groene aanslag snel terug op uw terras? Dan kan Woudstra Cleaning uw bestrating of vlonders ook nabehandelen of impregneren met een algen- en mosdodend middel. Zo blijft het terras langer mooi en schoon.