Glasbewassing

Schone ramen en beglazing geven een schone en frisse indruk. Dit geld voor uzelf maar zeker ook voor klanten en personeel. Om dit gevoel te bevorderen wassen wij uw ramen graag zodat uw woning of pand een schone uitstraling krijgt d.m.v. glasbewassing.

Woudstra Cleaning kan bij uw woning of bedrijfspand de volledige glasbewassing verzorgen. Of het nu gaat om de buitenzijde, de binnenzijde, het separatieglas, dakramen of dakkapellen; wij regelen het graag.

Traditionele glasbewassing

Traditionele glasbewassing is het werk van de glazenwasser dat iedereen kent. Gewapend met een ladder, een emmer, een inwashoes en een raamtrekker ‘vliegt’ de glazenwasser van raam naar raam. Bij ons gaat kwaliteit echter nog altijd boven snelheid.

De glazenwasser zal daarom altijd de tijd nemen om uw ramen schoon en streeploos achter te laten. Hierbij worden standaard ook de kozijnen  afgenomen

Osmose reiniging

Geniet nu van vlek- en streeploos schone ruiten met de unieke glasbewassing osmose techniek! Woudstra Cleaning gebruikt deze bijzondere techniek om als glazenwasserij een optimaal resultaat te bereiken. Wij gebruiken puur en gedemineraliseerde osmose water.

Dit zorgt er voor dat het gereinigde oppervlak geen vervelende vlekken of strepen bevat. Gewone sopjes en andere schoonmaakproducten kunnen daarentegen wel kalkvlekken of andere markeringen achterlaten. Door onze jarenlange ervaring met dit systeem kunnen we u moeiteloos adviseren.

Op een veilige manier uw ruiten reinigen

De overheid heeft met het oog op de veiligheid de sector onlangs steeds meer beperkingen aan het werken met ladders opgelegd. Met het oog hierop heeft Woudstra Cleaning gekozen voor de aanschaf van een zogeheten Tuckerpole was-unit (telewash): een veilig en adequaat werkend telescopisch systeem voor glasbewassing en gevelreiniging op hoogte.

De voordelen zijn:

  • Tot 10 meter hoogte werken zonder beperkingen;
  • Tot 15 meter hoogte werken met beperkte inzetbaarheid;
  • Geen val-gevaar en hoge productiviteit;
  • Perfect inzetbaar op glas, zonnepanelen, gevelbeplating, kozijnen en gevelreclame
  • Laat geen strepen of vlekken achter;
  • Milieuvriendelijk.